Понеделник - Петък 08:30 - 17:00

Събота и Неделя - Почивни

070 02 01 81

info@excelsior-medical.com

София, кв. Лозенец

ул. Голо бърдо 4, 1407

Кои сме ние

Excelsior  >  Кои сме ние
КЛИНИЧНИ ПРОУЧВАНИЯ

Медицински център „ЕКСЕЛСИОР“ е специализиран в областта на провеждането на клинични проучвания за медикаменти – както нови, така и такива вече установени на пазара с цел да се наблюдава, доказва, усъвършенства и развива приложението и терапевтичния им ефект. Нашите експерти разполагат с над 30 години опит в тази сфера и са основоположници на този тип проучвания в България.

ГРИЖА ЗА ПАЦИЕНТА

Води ни грижата за пациента. Нашата мисия е да помагаме за развитието на медицината в световен мащаб и да направим България неделима част от този процес. Вярваме, че пациентите у нас заслужават достъп до най-съвременните терапии в медицината. Ние искаме да им го предоставим безплатно и да подобрим качеството им на живот, докато даваме своя принос за лечението на болестите на 21 век.

a
КАК ДА НИ ОТКРИЕТЕ?

Намираме се в сърцето на кв. „Лозенец“ в София, в пешеходна близост до метростанция „Джеймс Баучер“, трамвай номер 10 и хотел „Маринела“. Паркирането в района е се осъществява в зелена зона.

Виж картата

ПАРТНЬОРИ

Партньори на МЦ „ЕКСЕЛСИОР“ са най-големите организации – посредници за клинични проучвания, както и фармацевтични компании с представителства в България, Европа и света.

Работим активно също с Изпълнителната агенция по лекарствата, Министерството на здравеопазването, Комисия по етика,

Комисия за оценка на здравните технологии и други организации и институции.

Excelsior!
 - Напред и нагоре!

Semper ad Meliora. - Винаги към по-добро.

Нищо не е по-старо от вчерашната медицина.